Dievinu šparagines pupeles, o taip pat ir voverates. Kai šie ingredientai susitinka vienam patiekale – būna tobula!
Ingredientai
- 200 g šparaginių pupelių
- 200 g voveraičių
- 2 pomidorai
- 2 agurkai
- truputis druskos (arba 1/2 daržovių sultinio kubelio)
- žiupsnis česnako miltelių
- truputis aliejaus
Gaminimas
Šparagines pupeles nuplaunam, nupjaustom galiukus, perpjaunam pusiau. Puseles sumetam į vandenį, pasūdytą druska arba sultinio kubeliu, ir paverdam 10–12 min. Kol šparaginės pupelės verda, truputyje aliejaus apkepinam voveraites.
Šparagines pupeles nusunkiam, beriam į keptuvę su voveraitėmis. Įberiam česnako miltelių ir dar keletą min. pakepinam. Patiekiam su smulkintais pomidorais ir agurkais.
Paprasta, bet nerealiai skanu!