VALSOIA augaliniai ledai – taip pat ir porcijomis

Produktas: VALSOIA il Gelato 8 Sandwich ledai be pieno produktų, 320 g (8 vnt. x 40 g), pagaminta Italijoje. 100% augaliniai. Papildyti kalciu ir vitaminu D.

Kaina, prekybos vieta: 3.99 €, PC RIMI.

Žalios Genties įspūdžiai

Jau esu degustavusi vienus VALSOIA ledus, apie kuriuos rašiau ankstesnėje apžvalgoje. Ragaujant pirmuosius VALSOIA ledus buvau maloniai nustebinta skonio, todėl buvo įdomu patikrinti ir kitų rūšių šio gamintojo ledus. Taip šaldiklyje atsirado VALSOIA il Gelato 8 Sandwich. Tai dvispalviai – balti + rudi – ledai, apgaubti dviejų skirtingų – šviesaus ir tamsaus – sausainių. Kiekviena iš aštuonių porcijų patogiai įpakuota atskirame pakelyje. Šiuos ledus pirmą kartą ragavau kartu su dar šiltu obuolių pyragu. Deja, koją pakišo sausainis. Pyragas, sausainis + ledai – keistokas derinys. Viskas būtų lyg ir nieko, bet sausainio tikrai nereikėjo. Ką gi, antrą kartą ledus ragavau vienus, be jokio pyrago. Deja, ledus gaubiančių sausainių skonis ir vėl užkliuvo… Dar prisikabinčiau prie sudėtyje esančių E priedų.

Apibendrindama galiu pasakyti, kad deduosi varnelę už šio produkto paragavimą, bet antrą kartą jo jau nepirkčiau, mieliau grįžčiau prie pirmųjų ragautų VALSOIA ledų. Ar patiks šie ledai Tau – sužinosi tik tada, kai paragausi :)

Detali produktų informacija

Sudedamosios dalys: ledų sudedamosios dalys (58%): sojų ekstraktas (39%) (vanduo, sojų pupelės (8.2%), jūros druska), cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (kokosų), mažo riebumo kakava, kalcio fosfatas, emulsikliai E471, E473, stabilizatoriai: E401, E410, E412, kvapiosios medžiagos, vitaminas D2; sausainių sudedamosios dalys (42%): kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai riebalai (palmių), gliukozės sirupas, mažo riebumo kakava, dažiklis E150a, miežių salyklo ekstrakto milteliai, emulsiklis E322 (sojų), lipnumą mažinančios medžiagos E503 ir E500, druska, kvapiosios medžiagos.

Energinė ir maistinė vertė 100 g:

Energinė vertė 280 kcal
Baltymai 4.9 g
Angliavandeniai 46 g (iš jų cukrų – 22 g)
Riebalai 8.2 g (iš jų sočiųjų – 4.0 g)
Skaidulinės medžiagos 1.4 g
Druska 0.25 g
Kalcis 120 mg (15% RMV)
Vitaminas D 1.5 g (30% RMV)

Parašykite komentarą